Airconditioning

Airconditioning is niet meer weg te denken in de hedendaagse voertuigen. Het biedt ultiem comfort, met name in de zomerperiode. Veel voertuigen zijn af fabriek voorzien van airconditioning. Voor cabines die dat niet hebben bieden wij een passend systeem.

Onderhoud

Elk airconditioning systeem heeft onderhoud nodig. Via de slangen en afdichtingen verliest de airco zo’n 8 tot 10% aan koudemiddel per jaar. Daarom is preventief onderhoud een waarborg voor een goed werkende airconditioning. Bij dit onderhoud wordt het koudemiddel uit het systeem gehaald en opnieuw gevuld met de voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel. Vaak aangevuld met fluor wat bij een lekkage naar buiten komt en met speciaal gereedschap opgespoord kan worden.

Nieuwbouw

Jevotech levert en monteert ook nieuwe systemen. Veelvoorkomende modellen hebben een set in de ‘’after-market’’ welke qua prestatie en kwaliteit niet onderdoet voor de originele. Cabines waar geen passende set voor is worden met standaardcomponenten samengesteld.

HFO-1234yf

Vanaf 2017 is een milieuvriendelijk koelmiddel, HFO-1234yf, verplicht in alle nieuwe automodellen. Diverse autofabrikanten zijn reeds gestart om hun nieuwe modellen uit te voeren met het nieuwe freongas. Ook voor het nieuwe gas kunt u bij ons terecht.

Service

Wij snappen dat elke dag zonder een goedwerkende airco er een teveel is. Wij hebben nauwe
contacten met erkende leveranciers en doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen om uw airconditioning te repareren c.q. vernieuwen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in onder andere de auto, transport en landbouwsector. U kunt tevens bij ons terecht voor enkel de levering van onderdelen.