Overdruk

Een overdruksysteem waarborgt de veiligheid van het personeel. Om te voorkomen dat buitenlucht de cabine binnentreedt, wordt er een kunstmatige, maar relatief kleine, overdruk in de cabine gecreëerd zodat alle lucht langs de overgebleven kieren naar buiten stroomt. De benodigde lucht voor deze overdruk wordt altijd door het filtersysteem geleid, zodat deze afhankelijk van de geïnstalleerde filters, gevrijwaard wordt van verontreinigde en gevaarlijke stoffen om de machinist te beschermen. Vaak wordt een overdruksysteem op het originele kachelcircuit aangesloten zodat de binnenkomende, gefilterde lucht, ook meteen verwarmd of verkoeld wordt door het originele airconditioningsysteem.

Nieuwbouw

Jevotech levert en installeert complete overdruksystemen van het merk Ventox, passend voor ieder voertuig en voor iedere toepassing. Uiteraard leveren wij ook de noodzakelijke filters ten behoeve van de overdruksystemen, van alle merken. Tevens levering van CCU Cabinedruk Controle Unit; deze bewaakt constant de overdruk in de cabine. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw kraan, vrachtauto of ander voertuig.

Onderhoud

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, is voor het hoogwaardige RVS-304 gekozen, omdat dit materiaal uitermate geschikt is om te gebruiken in elke vervuilde omgeving en onder alle omstandigheden. In samenwerking met onze signaleringssystemen voldoen deze systemen aan de hoogste kwaliteitsnormen, CE-machinerichtlijnen en voorwaarden ARBO-wetgeving, zoals zijn opgenomen in de publicatie CROW 132 en NEN4444.  Voor verdere info klik: www.ventox.nl