Standverwarming

Een standkachel vergroot het comfort. Bij nieuwe voertuigen kan het een ‘’must’’ zijn omdat deze al na een korte periode van stationair draaien stil vallen om roetontwikkeling tegen te gaan. Daarbij is het voordeliger om tijdens een langere rustperiode gebruik te maken van een standverwarming, deze verbruikt een fractie aan brandstof in vergelijking met het voertuig.

Onderhoud

Iedere standkachel moet maandelijks ca. 10 minuten gebruikt worden. Hiermee wordt de levensduur verlengd. De meeste verwarmers zijn uitgerust met een ‘’diagnose’’ functie waarmee doelgericht gerepareerd word. Wij hebben de meest voorkomende onderdelen standaard op voorraad.

Nieuwbouw

Jevotech levert en monteert standkachels in diverse toepassingen waaronder (vracht)auto’s, boten en campers. Wij gebruiken hiervoor bekende merken zoals Webasto, Ebenspacher en Arctic Fox. Samen met U wordt een compleet systeem samengesteld wat aansluit op uw eisen en wensen.

Service

Onze specialisten staan klaar voor service aan uw verwarmingssysteem. Indien noodzakelijk kunnen wij een systeem demonteren en vervolgens in onze eigen werkplaats testen en repareren. Hierdoor wordt de eventuele stilstand van het voertuig tot een minimum beperkt. Wij monteren en repareren bijna alle merken standkachels.