Nieuwe standkachel inbouwen

Een standkachel in uw cabine bouwen is niet moeilijk, maar wordt zeer snel fout gedaan waardoor er veel problemen in de toekomst komen. Huur hier daarom specialisten in.

Jevotech heeft monteurs die hier gespecialiseerd in zijn.

Elke cabine, auto of machine is anders, hierdoor is elke installatie van de standkachel ook anders. Onze monteurs onderzoeken eerst waar en hoe de standkachel gebouwd kan worden. Als de monteurs de plek weten waar de standkachel gebouwd kan worden kan een offerte worden verstuurd. Zodra er goedkeuring is gegeven wordt de standkachel gebouwd.

Zodat u daarna onbezorgd kan genieten van warmte in de cabine.

 

Waarom een standkachel in een auto?

De voordelen van een standkachel zijn enorm.

Een standkachel biedt ultiem comfort in de winter. De standkachel verwarmt uw interieur voor zodat u lekker warm de auto in kan stappen. Een tweede voordeel is dat het ijs van de ruiten laat smelten. Het laatste voordeel is dat het de motor opwarmt.

Metaal zet zich onder invloed van warmte uit. In koude toestand hebben de afzonderlijk van elkaar bewegende onderdelen van een motor een grote speling. Deze speling zorgt voor interne slijtage aan de motor. Pas wanneer de motor de optimale werkingstemperatuur heeft sluiten de ruimtes tussen de onderdelen.

De standkachel zorgt ervoor dat de motor zeer snel verwarmd is waardoor er veel minder slijtage optreed.